Atšilus orams prasideda grilių sezonas, o juk maistas pagamintas tvarkingoje kepsninėje skanesnis. Dalinamės patarimu, kaip greitai ir lengvai atnaujinti savo kepsninę.

  1. Visų pirma reikia išvalyti kepsninę nuo riebalų. Tam padaryti rekomenduojame naudoti Hansa grilių valiklį.
  2. Su vieliniu šepečiu nušveiskite paviršių.
  3. Švitrinio popieriaus pagalba pašalinkite visas rūdis. Rūdžių likutis net ir padengus apsauginiu sluoksniu toliau plis .
  4. Patikimesnei kepsninės apsaugai rekomenduojama naudoti karščiui atsparų cinką.
  5. Cinkui išdžiūvus kepsninę galima dažyti. Keli ploni sluoksniai bus lygesni, atrodys gražiau ir laikys ilgiau negu vienas storas sluoksnis.
  6. Prieš gamindami maistą kepsninę gerai iškūrenkite, kad išgaruotų dažų kvapas.

Specialus pasiūlymas nusiteikusiems atsinaujinti: cinkas ir dažai tik 20 €