Atšilus orams prasideda grilių sezonas, o juk maistas pagamintas tvarkingoje kepsninėje skanesnis. Dalinamės patarimu, kaip greitai ir lengvai atnaujinti savo kepsninę.
- Visų pirma reikia išvalyti kepsninę nuo riebalų. Tam padaryti rekomenduojame naudoti Hansa grilių valiklį.
- Su vieliniu šepečiu nušveiskite paviršių.
- Švitrinio popieriaus pagalba pašalinkite visas rūdis. Rūdžių likutis net ir padengus apsauginiu sluoksniu toliau plis .
- Patikimesnei kepsninės apsaugai rekomenduojama naudoti karščiui atsparų cinką.
- Cinkui išdžiūvus kepsninę galima dažyti. Keli ploni sluoksniai bus lygesni, atrodys gražiau ir laikys ilgiau negu vienas storas sluoksnis.
- Prieš gamindami maistą kepsninę gerai iškūrenkite, kad išgaruotų dažų kvapas.
Specialus pasiūlymas nusiteikusiems atsinaujinti: cinkas ir dažai tik 20 €